Stropdas

Een stropdas is leuk cadeau voor een collega die weggaat of voor bijvoorbeeld vaderdag. Maar ook de stropdasperfecte manier om uw bedrijfslogo onder de aandacht te brengen, als u uw nette pak aan heeft. Een stropdas is standaard wit, het zichtbare deel is fullcolour bedrukbaar. Op het sjabloon wat u kunt downloaden, kunt u precies aangeven waar de foto's, logo's en/of illustraties komen.


Stropdas met foto/afbeelding (transferdruk)

We kunnen snel een foto/afbeelding op een stropdas drukken door middel van transferdruk. Met een kleurenprint op een drager wordt de afbeelding met een textielpers onder druk met hitte gedrukt.

Witte stropdas (prijs per stuk, inclusief BTW)

Typestuksprijs
Stropdas bedrukt aan voorzijde in zwart of fullcolour€ 25,00
*Korting bij aantallen?


Speciale stropdassen met ingeweven logo, speciale bedrukking (weven, zeefdruk of borduren)
Aanlevering: Digitale foto, bitmapbestand (jpg, pdf, word, powerpoint, photoshop), foto op papier.
Wasbaarheid: Niet wasbaar
Levertijd: Enkele stuks binnen enkele uren, gekleurde shirts en grotere aantallen binnen enkele dagen.
Toepassing: als cadeau, promotioneel, vrijgezellenfeest, etc.
Oplage: Levering vanaf 1 stuk
Maat: Eén maat
Materiaal: 100% polyester

Grote aantallen nodig of een professionele uitstraling? Logo direct ingeweven? speciaal materiaalsoort? Ook deze stropdassen kunnen we leveren vanaf 100 stuks

Bij zeefdruk trekt de zeefdrukinkt (soort verf) in de textielvezels, hierdoor blijft het zeer lang zelfs onder zware omstandigheden mooi.

Bij borduren wordt het logo opgebouwd door middel van gekleurd borduursteken met een garen van hoge kwaliteit. Er dient wel altijd bij de eerste keer een 'borduurkaart' gemaakt te worden, dit is een uitwerking van het aantal steken per logo.

Bij een ingeweven logo, kleur of motief wordt tijdens de productie van de de stof, de horizontale en verticale draden zo gepositioneerd dat op de juiste plaats een patroon of logo ontstaat.

Omdat een stropdas helemaal naar uw wens opgebouwd kan worden, hebben we hier geen standaard prijzen voor. Maar graag ontvangen wij uw logo en uitleg per mail, klik hier om een correcte prijsopgave te kunnen maken.

Aanlevering: Alleen tekst kan aangeleverd worden in e-mail of word, logo's als Illustrator EPS Lijntekening, indien alleen een bitmap (JPG, Photoshop, png) beschikbaar dan kunnen we uw logo vectoriseren, klik hier
Wasbaarheid: Afhankelijk van het type, informeren we u hier over.
Toepassing: als cadeau, bedrijfskleding, promotioneel, etc.
Oplage: Levering vanaf 100 stuks of tot hele grote oplages.
Levertijd: In overleg

*Korting bij aantallen

bij 5 - 14 stuks10% KORTING
bij 15 - 24 stuks15% KORTING
bij 25 - 99 stuks20% KORTING
bij 100 stuks of meermail


Wij leveren ook:

  • Strikjes, halsdoeken, sjaals, winterdassen, fleecesjaals, horecakleding, werkleding, overhemden, etc.

Al het door ons geleverd textiel wordt geproduceerd met oog op het milieu en de merken die we gebruiken hebben meerdere keurmerken en certificaten. Waaronder WRAP (humaine, wettige, menselijke, etnische arbeid), Fairtrade, Fairwear, BSCI

Happy Copy