Groot formaat stickers

Bent u op zoek naar een groot formaat sticker? Wij produceren grote stickers in bijna ieder formaat. groot formaat stickerWanneer u zorgt voor een afbeelding met een goede resolutie, zorgen wij voor een haarscherpe fullcolour afdruk. Met een grote sticker valt uw boodschap of reclame-uiting dus zeker op! Niet alleen ieder formaat, maar ook elke vorm is mogelijk. Of een speciale uitvoering, zoals lichtdoorlatend.

Onze groot formaat stickers zijn daarnaast ook geschikt voor langdurig buitengebruik en zijn daarmee dus uitermate geschikt voor uw buitenreclame. Wij drukken de stickers namelijk met solvent inkten, waardoor deze ook nog eens watervast zijn. Omdat wij de groot formaat stickers lamineren kunnen we de levensduur ook nog eens aanzienlijk verlengen en zijn ze daarnaast ook volledig krasvast en bestand tegen omstandigheden van buitenaf zoals olie, benzine of zware schoonmaakmiddelen.

Daarnaast kunnen we ook de groot formaat stickers voor u op locatie monteren. Zowel binnen als buiten is dan mogelijk. Ook op bijvoorbeeld uw winkelruit of bedrijfswagen.

Toepassing:

  • Promotionele stickers, stickers voor flessen en verpakkingen, evenement stickers

Wij leveren ook:stickers_drukwerk

Een speciaal verzoek op het gebied van stickers? Bijna alles is mogelijk, mail ons uw wensen met eventueel een schets of logo en wij maken een offerte op maat voor u.

Happy Copy