Haal- en brengservice

Met onze eigen haal- en brengservice gaat Happy Copy nog een stapje verder voor bedrijven, instellingen en scholen als het gaat om service. De bestelde producten, drukwerk, kopieerwerk, printwerk, posters, bedrijfskleding kunnen we bezorgen bij uw bedrijf/instelling.

De makkelijkste manier van aanleveren is per e-mail (tot 10 MB) of wetransfer (vanaf 10 mb).  Indien het niet mogelijk is te mailen omdat het papieren originelen zijn of ze op een externe datadrager staan, kunnen de originelen opgehaald door onze eigen ophaalservice.

Regio DEN HAAGHaal- en brangservice
Voor bedrijven, ministeries, scholen & instellingen binnen en vlak om het netnummergebied 070 heeft Happy Copy een eigen haal- en brengservice. De haalservice is bedoeld voor het ophalen van originelen, waarvan wij kopieën maken of textiel bedrukken. De brengservice is bedoeld voor de grotere opdrachten, die worden geleverd in meerdere verpakkingen.

In Nederland tot 10 kilo
Maar ook versturen we door heel Nederland tot 10 KG onder rembours via postnl, behalve portokosten moet er wel het remboursbedrag bij opgeteld worden.  Dit kunt u voorkomen worden door vooraf het bedrag over te maken op onze bankrekening: 1799.74.467 o.v.v. een factuurnummer, deze kunt u aanvragen bij ons, klik hier

In Nederland boven 10 kilo
Dit kan ook, maar dan wordt het verzonden per koerier, indien u zelf afspraken heeft met een koerier kan u uw opdracht het beste bij ons laten ophalen. Bij betaling per koerier, vragen wij om vooraf het bedrag over te maken op onze bankrekening: 1799.74.467 o.v.v. een factuurnummer, deze kunt u aanvragen bij ons, klik hier

Wereldwijd
Bespreek met ons de mogelijkheden voor verzending en betaling, in principe is (bijna) alles mogelijk, waar u zich ook bevind op onze planeet, mits er een koeriersdienst komen kan.

Toepassing:

  • Voor bedrijven, scholen, instellingen, ministeries, hotels, ambassades, etc.
  • Voor grote opdrachten van particulieren.
  • Voor alle klanten binnen en buiten de grenzen.

 

Happy Copy