Menukaart ontwerp

Heeft u een horecazaak? En hiervoor bijvoorbeeld een menukaart nodig? Wij hebben veel ervaring in het ontwerpen en afdrukken van menukaarten, drankkaarten en wijnkaarten. Vele soorten, maten en materiaalsoorten zijn mogelijk, net als iedere oplage.

Wat hebben we nodig per e-mail om een prijsopgave te maken voor uw menukaart?

  • De tekst van de menukaart aangeleverd in Word of als tekstbestand.
  • Een omschrijving hoe de kaart eruit moet zien, het formaat en het aantal stuks.
  • Informatie over de afwerking, zoals vouwen en/of plastificeren.
  • Eventuele foto’s en afbeeldingen die in de kaart moeten komen.
  • Logo’s en illustraties bij voorkeur als een Illustrator Vector EPS.
ontwerpservice-menukaart-menufolder-restaurant-amier-horeca-happycopy

Het is geen probleem indien u niet de tekst digitaal kunt aanleveren of nog geen idee heeft over een uiterlijk of maat. Echter adviseren wij u dan eerst een afspraak met ons te maken. Ook wanneer u de tekst en of logo's op papier kunt aanleveren zijn er mogelijkheden. Echter hoe meer er digitaal en direct bruikbaar aangeleverd kan worden, des te gunstiger de prijs.

Ook is het tegenwoordig mogelijk om behalve op karton menukaarten op een kunststof te laten printen. Dit is leverbaar in verschillende diktes. Van een vouwbaar materiaal tot een bordmateriaal van een paar mm dik.

Naast menukaarten maken wij meerdere soorten prijslijsten voor restaurants, bars, lunchrooms en café's. Als voorbeeld zijn dit wijnkaarten, drankkaarten, bierkaarten, dessertkaarten en allergenenkaarten. Maar ook vormen we menukaarten om tot 'meeneem-prijslijsten' voor bijvoorbeeld afhalen.

Daarnaast maken we voor veel professionele keukens hun interne lijsten. HACCP temperatuurlijsten, kaslijsten, bestelformulieren, stocklijsten, allergenenlijsten, magazijnlijsten etc.

Heeft u zelf een drukker (gevonden) en bent u alleen op zoek naar een ontwerper voor uw menukaart? Naast dat we bijna alles zelf kunnen printen en drukken zijn we ook voor veel bedrijven, instellingen en organisaties hun vaste ontwerpservice. En indien u toch ook een vrijblijvende prijsopgave van ons wil is dat geen probleem.

ontwerpservice-menukaart-menufolder-restaurant-saramacca-horeca-happycopy

Wij leveren:

bestel-banner-mail-happycopy

Happy Copy