Studenten, welkom in Den Haag.

Studenten Copyshop for thesis printing, portfolio's, reports, studypapers and infographics

Beste student, welkom in Den Haag. Leuk dat je voor een studie in Den Haag gekozen hebt. Den Haag is al een leuke stad en je hebt ook nog eens de mazzel, dat hier wij er zitten. Wij zijn Happy Copy, de snelste (studenten)copyshop en vlak bij de Haagse Hogeschool en de Haagse gebouwen van de Universiteit van Leiden.Studeren in Den Haag

Heb je studiemateriaal wat geprint moet worden? Mail dan het PDF bestand naar info@happycopy.nl met de informatie over het printen (enkelzijdig, dubbelzijdig, zwart, kleur) en hoe het moet worden ingebonden (Metalen ringband, lijmstrip of plastic ringband) en meestal al binnen een uur kan je het ophalen. Omdat we PDFbestanden per e-mail aan ons verzonden snel kunnen verwerken kunnen we deze snelheid garanderen.

Wil je je dure schoolboek netjes houden, maar toch een markeerstift gebruiken of aantekeningen maken? Maak dan een kopie voor eigen gebruik van je schoolboek, dit studeert makkelijker. Wel zo makkelijk en je originele boek kan je thuis laten.

Daarnaast is Happy Copy al sinds 1996 dè ideale studiegenoot voor studenten in onder andere Den Haag, Delft, Leiden en Rotterdam. Hierdoor we vele projecten: zoals readers, wetteksten, lesmateriaal, samenvattingen, portfolio’s, verslagen, scripties, infographics, projectbrochures, presentatie’s, presentatieposters, handouts en alle bedenkbare zaken die met een opleiding of studentenvereniging te maken hebben.

Maar ook voor educatieve instellingen zoals de Haagse Hogeschool, De Universiteit van Leiden, ROC Mondriaan, INHolland, Hotelschool en diverse particuliere opleidingen printen en drukken we studiemateriaal.

Welkom in Den Haag is ook welkom bij Happy Copy, Studentencopyshop.

Happy Copy