Vandaag Klaar? Geen Probleem!

Onze snelservice.
Regelmatig zie u de twee tekstballonnen met de slogan 'Printwerk: Vandaag Klaar? Geen Probleem! ' staan. Al het gangbare printwerk zoals kleurenprints, visitekaartjes, rapporten, verslagen, posters, flyers, folders en rolbanners. Maar ook T-shirts met transferdruk, mokken en stempels kunnen gegarandeerd dezelfde dag gereed zijn.

Hoe kan Happy Copy deze levertijden garanderen? vandaagklaar-geenprobleem-snelservice-happycopy-printshopOnze snelservice is een combinatie van factoren: Strak plannen, snelle machines, een goed team en ervaring sinds 1996. Maar een andere belangrijke factor bent u zelf. Want het aanleveren van de juiste (PDF)bestanden per e-mail in combinatie met een duidelijke opdrachtomschrijving versnellen het proces, omdat we dan direct kunnen starten met de productie.

 

Een duidelijke opdrachtomschrijving moeilijk? Nee hoor:
Neem het onderstaande lijstje over en zet achter iedere regel (indien van toepassing) de specificatie.

Printwerk
Aantal stuks:
Formaat:
In zwart of in fullcolour:
Enkelzijdig of dubbelzijdig:
Papierdikte:
Afwerking:
Wanneer nodig:
Uw telefoonnummer:

T-shirts
Aantal stuks:
Maat:
Wit of zwart shirt:
Waar bedrukt?
Wanneer nodig:
Uw telefoonnummer:

Door de jaren heen heeft het team van Happy Copy, dat snelheid altijd een kwestie van samenwerken is in combinatie met e-mail. Mede hierdoor worden we vaak de snelste copyshop genoemd.

 

Vandaag Klaar? Geen Probleem! Onze snelservice is van toepassing op alle printwerk:

Visitekaartjes, flyers, posters, T-shirts en Poloshirts met transferdruk, petjes, draagtassen, sleutelhangers, tegeltjes, kussentjes, rugzakjes, muismatten, beertjes met bedrukt shirtje, buttons, badges, mokken, stempels, stickers op vel, stickers los, etiketten, scripties, verslagen, rapporten, inbinden, boren, rillen, plastificeren, vouwen, vouwen en nieten, A5 boekjes, A4 boekjes, magazines, etc.


Indien het gewenste product niet in de lijst voorkomt, stuur een e-mail met een duidelijke opdrachtomschrijving (zie boven) en een PDF bestand. U krijgt zo snel mogelijk van een medewerker van Happy Copy een bericht terug wat de mogelijkheden zijn.   

Happy Copy